search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsFlahults fo Snilleblixtens förskola
AnställningsformTillsvidareanställning
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-06
Sista ansökningsdag2018-04-01
Referensnr18-60-0098
Publicerad2018-03-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Flahults fo Snilleblixtens förskola
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-06
Sista ansökningsdag
2018-04-01
Referensnr
18-60-0098
Publicerad
2018-03-06

Arbetsplatsbeskrivning
Snilleblixten är en av två förskolor som tillhör Flahults förskoleområde. Snilleblixtens förskola ligger på Flahultsplatån nära skog och öppna landskap. Förskolan har en fantastisk innemiljö med ljusa och rymliga lokaler. Vi har en utemiljö med stora ytor och en skolskog som vi ofta besöker. Snilleblixtens förskola har en verksamhet som är baserad på tre delar; teknik/naturvetenskap, musik/rörelse och skapande. Dessutom kännetecknas Snilleblixtens verksamhet av trygghet för barn och föräldrar. Vi arbetar också med hållbar framtid och Grön Flagg. Snilleblixtens förskola är en övningsförskola och detta innebär att vi har ett nära samarbete med HLK och tar emot studenter därifrån. Besök gärna vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar på Snilleblixtens förskola.
www.jonkoping.se/snilleblixtensforskola

Arbetsuppgifter
Arbete med barn i åldrarna 1-3 år. Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska verksamheten i enlighet med vår läroplan. Vi söker dig som är tydlig ledare och som tar tillvara barnens kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och genomför verksamheten efter gällande styrdokument.

Kompetenskrav
Du ska vara legitimerad förskollärare. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Upplysningar
Förskolechef Cristin Forsgren 036/103703
Lärarförbundet Gun Dahlström 036/103737

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.