search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

1:e kock

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-04-01
Sista ansökningsdag2018-03-20
Referensnr18-60-0074
Publicerad2018-03-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-04-01
Sista ansökningsdag
2018-03-20
Referensnr
18-60-0074
Publicerad
2018-03-06

Arbetsplatsbeskrivning
Vi söker till Attarpsskolan en glad och målinriktad arbetsledande kock som tycker om att ha roligt och brinner för att laga god mat. Attarpsskolan är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 9. Det är fritidsverksamhet i skolan med frukost och mellanmål under skoldagarna samt under skolloven. Det är du som ansvarar för den dagliga driften av köket fördelar och leder arbetet och ser till att vi serverar god och vällagad mat till våra gäster. Du beställer varor och planerar matsedeln med mera. Du är underställd kökschefen för området. I ditt team arbetar kockar och biträden.

Köket är storköksutrustat, har modern utrustning med kapacitet för ca 1000 portioner per dag.
Från 1 januari 2018 ingår köket i ett geografiskt område med flera kök.

I våra skolkök lagar vi mat från grunden med råvaror av bra kvalitet vilket resulterar i goda och näringsriktiga lunchrätter, frukost och mellanmål. Vi samverkar och har ett gott samarbete med övriga verksamheten inom skolan och vi är lyhörda för eleverna som vi lagar maten till.
Det som genomsyrar vår verksamhet är kvalitet, service och en god miljö.

Eventuellt har vi behov av ytterligare 1:e kockar i utbildningsförvaltningens kök.

Arbetsuppgifter
Som 1:e kock hos oss deltar och medverkar du i all daglig praktisk verksamhet i köket utifrån gällande schema.
Du är underställd kökschefen som ansvarar för ett geografiskt område med flera kök och i kökets team ingår kockar samt köksbiträden. Det dagliga arbetet består av att tillaga och servera lunch till skolans elever och personal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad kock med erfarenhet från storkök eller restaurang. Du får gärna ha fördjupat dig inom ditt kunskapsområde. Vi vill att du är positiv, kompetent, lyhörd och flexibel som person. Du ska vara van att leda en grupp samt vara serviceinriktad, du sätter alltid dina gäster i centrum. Med kvalitet och ekonomisk medvetenhet ser du möjligheter att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor mot framtida mål.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Du behöver ha god kunskap i svenska språket i tal och skrift samt datavana och ett gott ekonomiskt sinne.

Upplysningar
Damir Eminovic Kökschef Bankerydsområdet 036-10 65 17.
Johan Öhlin Kökschef 036-63 67 Huskvarna Norra och Grännområdet.
Kommunal 036-10 57 27

Skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt då intervjuer sker löpande. För att underlätta urval vid rekrytering var vänlig och bifoga relevanta intyg och referenser.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.