search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Språklärare moderna språk, åk 6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGrundskolor åk 4-6 kopplade till Junedalsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-13
Sista ansökningsdag2018-03-25
Referensnr18-60-0107
Publicerad2018-03-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Grundskolor åk 4-6 kopplade till Junedalsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-13
Sista ansökningsdag
2018-03-25
Referensnr
18-60-0107
Publicerad
2018-03-07

Arbetsplatsbeskrivning
Grundskolorna i Jönköpings kommun är indelade i olika geografiska spår kopplade till någon av kommunens högstadieskolor. I Junedalsspåret ingår f-6 skolorna Dalviksskolan, Hisingstorpsskolan, Talavidskolan och Torpaskolan. Det är fyra väl fungerande skolor med skiftande karaktär och förutsättningar.

Arbetsuppgifter
Inför läsåret 18/19 förändras grundskolornas timplan och moderna språk, undervisning i franska, spanska eller tyska, ska åter erbjudas i årskurs 6. Vi väljer att gemensamt söka efter pedagoger som ser en utmaning och stort intresse att få sätta sin prägel på organisationen rörande språkundervisning i våra skolor. Vi söker flexibla lösningar där vi formar tjänsten tillsammans med dig som sökande. Du får möjlighet att planera och lägga upp strukturen för undervisning i moderna språk inom Junedalsspåret i årskurs 6.

Kompetenskrav
Vi söker legitimerade lärare årskurs 4-9, behöriga att undervisa i minst ett eller 2 av språken spanska, franska eller tyska. Vi söker en eller flera pedagoger som tillsammans utformar strukturen och undervisningen i moderna språk inom Junedalsspåret.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Andreas Swenlert, bitr rektor Talavidskolan, 036 108111
Anders Josefsson, bitr rektor Dalvikssolan 036 107323
Lena Nordh-Jonsson rektor Bymarkens skolområde, 036 106172
Ellinor Magnusson, rektor Torpaskolan 036 106375

Fackliga företrädare finns att söka via Jönköpings kommuns hemsida.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.