search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Stattutgatans psykiatrienhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-05-28
Referensnr18-71-0077
Publicerad2018-05-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-05-28
Referensnr
18-71-0077
Publicerad
2018-05-07

Vilka är vi?
Stattutgatans äldreboende är beläget på Dalvik, cirka 3 km väster om Jönköpings centrum. Hit är det enkelt att ta sig då det finns goda bussförbindelser från centrala Jönköping. Stattutgatans äldreboende har 70 lägenheter fördelade på 3 plan och vi som arbetar på boendet består av en arbetsgrupp med 70-tal medarbetare. Boendet består av 6 enheter, varav en demensenhet och en psykiatrienhet. Vi söker nu en ny medarbetare till vår psykiatrienhet som vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad vård och omsorg samt social stimulans till våra medborgare där målgruppen är individer med psykiska funktionsnedsättningar. Vi arbetar efter ett salutogent synsätt. Det innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje medborgare. Det medborgaren kan och vill göra själv ska den också göra själv. Vi arbetar för att våra medborgare ska uppleva sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vidare ingår även ett aktivt arbete med kontaktmannaskap, social dokumentation och genomförandeplaner i vår yrkesroll.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker har läst omvårdnadsprogrammet eller har annan utbildning med psykologisk inriktning. Det är meriterand om du som söker har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete eller erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Som person är du lugn, lojal och stabil, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt hitta lösningar på problem. Du kan arbeta självständigt lika bra som i grupp och du kan strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Empatisk förmåga är en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i och förstå medborgarnas situation.

Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Ett varierande och utvecklande arbete på en av kommunens två psykiatrienheter inom äldreomsorgen.
- Ett arbete i en arbetsgrupp med bra sammanhållning där det alltid är god stämning och högt i tak.
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Enhetschef, Nejra Kasumovic tel: 036-10 20 75
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.