search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef Administration

#LI-priority
FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsAvd. Gatu & Park
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-05-20
Referensnr18-55-0048
Publicerad2018-04-30
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Avd. Gatu & Park
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-05-20
Referensnr
18-55-0048
Publicerad
2018-04-30

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för.

Tekniska Kontoret har som uppgift att förvalta, driva och utveckla verksamheter som rör kommunens mark och byggnader, gator och parker, skogar och naturreservat, färjetrafik, hamnar och parkeringsplatser, vatten och avlopp.
Enheten arbetar med avdelningens övergripande administrativa delar så som fakturahantering, uppföljning, kundkontakter, miljödiplomering, försäkringsärenden, hantera skrivelser mm inom avdelningen gata-park


Arbetsuppgifter
Ledarskapet inom Jönköpings kommun kännetecknas av förmåga att visa tillit till medarbetare, hög integritet och ett föredömligt agerande, mod att leda samt vilja att utveckla verksamheten. Vi söker dig som vill vara med att utveckla och driva den administrativa enheten inom avdelningen gata-park enligt ovan. I rollen som administrativ enhetschef ingår att skapa och upprätthålla rutiner, arbeta med övergripande administrativa frågor tillsammans med aktiva och engagerade chefer och controllers. Du har personalansvar och arbetsmiljöansvar för ca 10 medarbetare. Tjänsten är direkt underställd avdelningschefen och är adjungerad i avdelningens ledningsgrupp.

Kompetenskrav
Vi ser att du har akademisk utbildning inom relevant område, du har mycket goda kunskaper inom kommunikation både i tal och skrift, har en helhetssyn, är kreativ och serviceinriktad. Vi söker dig som är trygg och stabil och har en hög personlig mognad. Du är en strukturerad ledare som vill utveckla medarbetare och avdelningen med en ekonomisk medvetenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och med ovanstående kompetenser.

Övrigt

Upplysningar
Therése Evertsdotter Staaf, avdelningschef 036-102726

SACO, Harald Björkdahl, Stefan Holst 036 - 10 50 00
VISION, Mari Hoffmann 036 - 10 50 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.