search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare i förskoleklass

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorra Mo förskole- och skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-05-27
Referensnr18-60-0284
Publicerad2018-05-03
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norra Mo förskole- och skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-05-27
Referensnr
18-60-0284
Publicerad
2018-05-03

Välkommen till oss i Norra Mo
Norra Mo är en enhet som ligger naturnära med skog och sjö runt hörnet i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds skolor med tillhörande fritidshem och Ryds och Bottnaryds förskolor. Hos oss är värdegrundsarbetet centralt. Vi vill erbjuda varje barn en trygg och rolig lärandemiljö, ta vara på barnens nyfikenhet och intressen och skapa miljöer som uppmuntrar till kreativitet, lek och lärande.

Dina arbetsuppgifter
Som förskollärare i förskoleklass arbetar du i arbetslag med grundskollärare, förskollärare och fritidspedagog. Du är väl förtrogen med skollag och läroplan och kan omsätta dem i ditt dagliga arbete. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg lärandemiljö.

Kompetenskrav
Legitimerad förskollärare. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.
Som person har du en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Vi söker dig som är positiv, kreativ och nyfiken, som ser lösningar och möjligheter och vill vara med att bidra till vårt positiva arbetsklimat.

Övrigt
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor tillika förskolechef Susanne Vikström tel. 036-102401
Bitr. rektor tillika förskolechef Thomas Wärn tel. 036-103029
Lärarförbundet, Marika Claar Wallerström tel. 036-103507

Rekrytering och urval sker löpande under annonseringstiden.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.