search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 4-6 Sv, So

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorrängsskolan, Norrängens skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-13
Sista ansökningsdag2018-06-03
Referensnr18-60-0305
Publicerad2018-05-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norrängsskolan, Norrängens skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-13
Sista ansökningsdag
2018-06-03
Referensnr
18-60-0305
Publicerad
2018-05-09

Arbetsplatsbeskrivning
Norrängsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever och ca 45 anställda. Skolan är belägen i norra delarna av Huskvarna och ligger vackert belägen med panoramautsikt över Vättern. Här bjuds fantastiska miljöer med skog, sjö och berg i omedelbar närhet till skolan.

Anställda, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. Norrängsskolan är en övningsskola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från JU.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning i årskurs 4-6 samt att dokumentera och följa upp elevernas arbete. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med lärare i arbetslag åk 4.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurs 1-7 alt. 4-6, företrädesvis i SV/SO.

Vi ser att du som söker bidrar till ett positivt och engagerat arbetsklimat. Du har god samarbetsförmåga och anpassar din kommunikation efter målgrupp och situation. I ditt arbete är du initiativtagande och flexibel med god förmåga att sätta och nå mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Rektor
Pär Henriksson
036-10 24 29

Lärarförbundet
Rebecca Stonesjö
036-10 34 55

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.