search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Servicetekniker till Erik Dahlbergsgymnasiet

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsErik Dahlbergsgymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-05-27
Referensnr18-61-0058
Publicerad2018-05-14
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Erik Dahlbergsgymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-05-27
Referensnr
18-61-0058
Publicerad
2018-05-14

Vilka är vi?

Erik Dahlbergsgymnasiet (ED) – en av Sveriges bästa och mest kreativa studiemiljöer för ungdomar i utveckling. Visionen nås via de prioriterade målen, Kunskap, Värdegrund och Kreativitet. På ED går ungefär 1470 elever på programmen EK, NA, SA, TE, VF, VO samt introduktionsprogrammen.

De cirka 160 i personalen arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för skolans ungdomar. IKT är ett naturligt inslag i skolans vardag. Samtliga elever och lärare har en egen bärbar dator. För mer information om oss besök gärna vår hemsida.

Varför söker vi dig?

På grund av pensionsavgång har det öppnats upp en möjlighet för dig som vill arbeta som servicetekniker att ta din plats hos oss på ED! Du kommer bli en del av skolans servicegrupp och förutom samarbetet med övriga inom servicegruppen kommer du ha mycket kontakt med övrig skolpersonal.

Vad behöver du ha för erfarenhet?

Du som söker ska ha lägst avklarad gymnasial utbildning och erfarenhet av att arbeta i en verksamhet med ungdomar. För att lyckas i tjänsten som servicetekniker ställs det även krav på att du har erfarenhet av liknande yrke samt av enklare elarbeten och någon form av dokumenterad utbildning inom el. Har du dessutom jobbat som fastighetsskötare tidigare ser vi detta som mycket meriterande.

Eftersom det förekommer mycket uthyrningar av våra lokaler, bland annat i samband med Kommunalfullmäktigemöten, är det en förutsättning att du har mycket god erfarenhet av IT- och mediautrustning samt erfarenhet av larmhantering, såsom automatlarm, brand- och inbrottslarm.

Har du dessutom erfarenhet av arbete som säkerhetskontrollant eller dylikt samt av ventilation- och värmeskötsel ser vi detta som mycket meriterande, men det är inget krav.

Som person är du…

… lösningsorienterad, stresstålig, gillar att ta egna initiativ och har ett stort engagemang. Samarbete kommer naturligt för dig och du ser det som en självklarhet att skapa och bibehålla goda relationer med kollegor, respektera elever och sätta deras trygghet i centrum.

Vidare är du självgående och har ett eget driv, men med ett gediget intresse och en förmåga att verka i ett arbetslag då det förekommer situationer som ni behöver lösa gemensamt.

Eftersom arbetsdagen kommer ha varierande arbetsuppgifter ställs det krav på dig att vara flexibel och öppen för att ta dig an nya utmaningar och vi kommer i denna rekrytering att lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad kommer dina arbetsuppgifter att vara?

Dina arbetsuppgifter som servicetekniker kommer bland annat att innehålla hantering av driftsfrågor och felanmälningar samt kontakt med hantverkare och andra externa parter. Vidare kommer du att arbeta med reparationer och underhåll, hantverksuppgifter samt tillsyn och skötsel av utrustning. I tjänsten ingår även allmän skolservice, expeditionsuppgifter som till exempel beställning/mottagning och transport av varor, larmskötsel och öppning/låsning av skolbyggnaden och posthantering.

Utöver detta så kommer du även att ansvara för uthyrningar och därigenom bistå med avancerad hjälp inom informations- och kommunikationsteknik. Detta medför att det förekommer arbete på kvällstid och helger i tjänsten. Du är även medansvarig för det systematiska säkerhetsarbetet samt behjälplig vid skyddsronder.

Övrigt

För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker eller vid eventuell intervju. Tänk på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret (för arbete inom skola eller förskola) och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Var god ange även minst två referenser i samband med din ansökan.

Observera att intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatum löpt ut, tveka därför inte med att inkomma med din ansökan snarast!

Upplysningar
Jacob Zetterlund, administrationschef, tel. 036-10 62 20
Fackliga organisationer

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.