search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till natten med hjärta för äldreomsorgen!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsTrädgårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-07-17
Referensnr20-71-0089
Publicerad2020-07-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Trädgårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-07-17
Referensnr
20-71-0089
Publicerad
2020-07-03

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta och utvecklas i din roll som undersköterska? Då har du ett jobb att söka på Trädgårdens äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Trädgården är en stor arbetsplats där du kommer att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Din utgångspunkt för hur ditt arbete ska organiseras och utföras är äldreomsorgens värdegrund och ett salutogent förhållningssätt.  Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som ska arbetar för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du kommer också att jobba med genomförandeplaner, social dokumentation och följer vår verksamhetsplan.

Trädgårdens äldreboende ligger i centrala Huskvarna, en grön oas mitt i staden. Som namnet avslöjar har vårt boende en vacker trädgård som flitigt används så snart vädret tillåter. Äldreboendet består av en korttidsenhet, två demensenheter och fyra särskilda boende, sammanlagt 81 lägenheter. Hos oss finns det ett nära samarbete mellan olika yrkesprofessioner. Vi har ett bra bemötande och hög trivsel, det märktes inte minst från resultatet på förra årets enkätundersökning där 96% var nöja med bemötandet hos oss.

Din kompetens

 • Du är utbildad undersköterska
 • Du har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg.
 • Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar ditt arbete
 • Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar.
 • Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.
 • Du är lugn och kontrollerad i stressade situationer och fokuserar på rätt saker.
 • Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt
 • Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Det är även värdefullt med god datavana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder
 • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
 • Betald semester från första anställningsåret.
 • Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
 • Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst som undersköterska där den huvudsakliga arbetstiden är förlagt till natt, såväl vardag som helg. Vi arbetar med resurspass vilket innebär att man gör arbetspass utanför sin egen enhet och ibland är även arbetstidsförläggningen på dag- eller kvällstid. Rekryteringen sker löpande, men intervjuer planeras från v.34 och framåt, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Malin Dowidat, Enhetschef, 036-107366
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Trädgårdens äldreboende!
https://www.jonkoping.se/
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.