search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Idrottlärare/Grundskollärare 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGräshagsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-11/enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-07-31
Referensnr20-60-1593
Publicerad2020-07-03
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Gräshagsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-11/enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-07-31
Referensnr
20-60-1593
Publicerad
2020-07-03

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande?
Välkommen till oss på Gräshagsskolan!


Välkommen till oss!
Gräshagsskolan är en F - 6 skola i sydvästra delen av kommunen. Vår skola ligger i Jönköping med närhet till naturen vilket vi utnyttjar för lärande och lek. På Gräshagsskolan går cirka 280 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har också två fritidshem, Sörgården och Norrgården med tillsammans cirka 160 barn. Runt alla dessa barn jobbar cirka 40 vuxna. Vi jobbar i arbetslag där vi har legitimerade lärare.

Gemenskap, engagemang och nytänkande inte bara är våra ledord utan även vår vardag. Enligt våra elever och medarbetare präglas vår skola av stor trygghet och trivsel med arbetsglädje och god gemenskap. På Gräshagsskolan får du en trivsam arbetsmiljö där vi-känsla och engagerade kollegor blir en del av din arbetsdag!

Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i idrott och hälsa i årkurs 4-6. I tjänsten ingår också undervisning i årkurs 5 tillsammans med två lärarkollegor. Du ingår i ett arbetslag årskurs 4-6,  som tillsammans har ansvar för att planera, genomföra och utvärdera verksamheten för en grupp elever. Naturligtvis utgår du ifrån de styrdokument vi har och de behov och intressen som eleverna visar. Du har alltid elevens bästa som mål. Du och dina kollegor utvecklar verksamheten och arbetar kontinuerligt med systematiskt kvalitetsarbete för att utvecklas. Mentorskap ingår i tjänsten om du är nyexaminerad.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot årskurs 4-6 alternativt årskurs 1-7 med behörighet i idrott och hälsa och ma/no alternativt sv/so. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du arbetar strategiskt för hög måluppfyllelse, trygghet och studiero. Du är väl förtrogen med läroplanen och du har god vana att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg. Du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och du är en tydlig ledare i klassrummet. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt.

Bra att veta
Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså flexibilitet. Bifoga referenser i din ansökan.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Rektor tf Ann-Christin Bomberg mail: ann-christin.bomberg1@jonkoping.se
Fackliga företrädare 

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärgläjde!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.