search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska som vill bidra till en betydelsefull vardag för våra äldre!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSkärstadals Äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-08-16
Referensnr20-71-0093
Publicerad2020-07-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Skärstadals Äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-08-16
Referensnr
20-71-0093
Publicerad
2020-07-27

Har du ett stort hjärta med ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Tillsammans med ditt team arbetar du hälsofrämjande och ser till det friska och de möjligheter som finns hos varje person. Målet är att varje individ ska ha en meningsfull vardag och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Vårt äldreboende erbjuder ett jobb i en lugn och trivsam arbetsmiljö som präglas av positiv anda och bra samarbete mellan avdelningarna. För närvarande är vi 49 personal på boendet som aktivt arbetar med att hela tiden förbättra vår verksamhet. Vi har bland annat en utvecklingsgrupp som arbetar med vårt förbättringsarbete.

Boendet består av 5 enheter med totalt 50 lägenheter, varav en enhet är demensenhet och en enhet med två korttidsplatser. Geografiskt ligger boendet ca 15 km utanför Huskvarna med goda bussförbindelser. På Skärstadal känner vi stolthet över vårt yrke och söker nu ytterligare undersköterskor som vill vara en del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss!

Din kompetens

  • Du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg.
  • Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat.
  • Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar.
  • Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.
  • Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.
  • Du prioriterar, orgariserar och lägger upp ditt arbete på ett effektivt sätt.


Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra! Du har även ett värdegrundsbetonat synsätt i ditt arbete och har intresse för att utvecklas i din roll som undersköterska. Dessutom är du väl förankrad med kommunens värdegrunder och riktlinjer. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser tillsvidaretjänster på 100% där arbetstidsförläggningen är dag och kväll både vardag och helg. Jönköpings kommun arbetar med samplanering vilket innebär att det kommer bli aktuellt med jobb på olika avdelningar. Intervjuer planeras till v. 34, så välkommen att ansöka redan idag!

Kontakt
Enhetschef, Annette Vadsten Tel:036-103798
Enhetschef, Sara Svantesson tel:036-107186

Ewelina Borg, Fackligt ombud, kommunal. 036 - 10 35 83
Jenny Karlsson, Fackligt ombud, kommunal. 036 -10 35 84
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som Undersköterska på Skärstadals äldreboende! https://www.jonkoping.se/
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.