search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska som vill bidra till en betydelsefyll vardag!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKärrhökens äldreboende
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagSnarast till tidsbegränsad, kortare än 6 mån
Sista ansökningsdag2020-08-06
Referensnr20-71-0097
Publicerad2020-07-23
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kärrhökens äldreboende
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Snarast till tidsbegränsad, kortare än 6 mån
Sista ansökningsdag
2020-08-06
Referensnr
20-71-0097
Publicerad
2020-07-23

Har du ett stort hjärta med ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka på Kärrhökens äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår även ifrån ett salutogent förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person.

Kärrhökens äldreboende ligger på Råslätt, en bit söder om Jönköping med goda bussförbindelser. Boendet består av 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav två demensenheter där det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vårt främsta fokus är att erbjuda våra hyresgäster en säker och trygg vård med hög kvalitet.

Din kompetens

 • Du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg, särskilt demensområdet.
 • Det är meriterande om du är flerspråkig och har god datavana.
 • Du trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella.
 • Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
 • Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat.
 • Du har mog att agera efter din egen övertygelse.
 • Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.
 • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser
 • möjligheterna i förändringar.
 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. 
 • Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.
 • Du tar ansvar för din uppgift och hur du ska driva den vidare.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du har även ett värdegrundsbetonat synsätt och dirvs av att utvecklas i ditt arbete och bidra till vårt förbättringsarbete. Vidare bör du behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser ett vikariat på 100%. Arbetstidsförläggningen är förlagd vaken natt. Jönköpings kommun arbetear med samplanering vilket innebär att arbete på fler enheter kommer vara aktuellt. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer. Välkomen med din ansökan redan idag.  

Kontakt
Enhetschef, Madeleine Gustafsson: 036-10 25 02
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som Undersköterska på Kärrhökens äldreboende! https://www.jonkoping.se/
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.