search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska vill ge en vardag fylld av glädje!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÖxnebacka äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2020-10-04 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-08-19
Referensnr20-71-0101
Publicerad2020-08-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Öxnebacka äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2020-10-04 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-08-19
Referensnr
20-71-0101
Publicerad
2020-08-05

Vilka är vi?
Öxnebacka äldreboende är beläget på Öxnehaga i Huskvarna med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. På Öxnebacka finns det 60 lägenheter och vi är cirka 60 medarbetare som arbetar i huset. Vi har fem demensenheter och en korttidsenhet. På Öxnebacka arbetar vi med ett salutogent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Öxnebacka präglas av ett positivt klimat med lust till utveckling och lärande för att ständigt förbättra verksamheten.

Vi söker nu nya kollegor som vill bli en del av vår verksamhet och demensvård.

Vad gör vi?
Vi arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter på ett demensboende som bl.a. består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans till personer med demenssjukdom. Vi prioriterar en lugn och hemtrevlig miljö med individen i fokus. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och ett lugnt och respektfullt bemötande. I vårt arbete ingår ett salutogent förhållningssätt och aktivt kontaktmannaskap, teamarbete och social dokumentation.

Vem söker vi?
Du har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande och har erfarenhet av demensvård, samt brinner för att ge demenssjuka en meningsfull vardag. Tidigare arbete och erfarenhet av att arbeta med BPSD-registret är meriterande.

Du har en positiv grundsyn, ser möjligheter och har ett starkt engagemang för människor. Du är en lugn och trygg person med ett empatiskt förhållningssätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Du har ett gott och respektfullt bemötande mot både medborgare och arbetskamrater. Du ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat och har en god samarbetsförmåga, men hanterar även självständigt arbete där du är ansvarstagande och tar egna initiativ. Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i vårt förbättringsarbete. Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden ställs inför. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!


Vi erbjuder:

  • Rörlig arbetstid
  • Vi tillämpar individuell lönesättning
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
  • Betald semester från första anställningsåret
  • Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort
  • Förmånscykel


Övrigt
Vi tillämpar rörlig arbetstid och arbetar med samplanering i huset vilket innebär att du har ett fåtal resurspass/ schemaperiod där du kan bokas till annan enhet vid behov i verksamheten.
Rörlig arbetstid innebär att alla medarbetare är delaktiga i att skapa ett nytt schema var femte vecka, och vi använder programmet Multiaccess som schemaverktyg. Vår erfarenhet efter 20 år med rörlig arbetstid är att det förbättrar samarbetet i gruppen och bidrar till en ökad ansvarskänsla. För dig som medarbetare innebär detta också en fördel då du t.ex. kan undvika att lägga dig på arbete en helg som du har något inplanerat, och istället lägga dig på arbete andra helger. Varje arbetsgrupp har två erfarna schemaplanerare som ansvarar för att schemat är helt färdigt inför fastställandet.

Vi har också en aktivitetssamordnare, enhetsadministratör och en samordnare som är behjälplig vid schemafrågor och ansvarar för tillsättning av vikarier vid frånvaro.

Vänligen ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!


Upplysningar
Eija Almlöw, Enhetschef, tel. 036- 10 50 62
Lisa Havskog, Enhetschef, tel. 036 - 10 74 00
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.