search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till demensavdelning som arbetar för god omvårdnad!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSmedjegårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2020-10-15
Sista ansökningsdag2020-09-03
Referensnr20-71-0102
Publicerad2020-08-06
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Smedjegårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2020-10-15
Sista ansökningsdag
2020-09-03
Referensnr
20-71-0102
Publicerad
2020-08-06

Har du ett genuint intresse för andra människor? Ser möjligheter i förändringar och trivs bra i arbete i team? Då har du ett jobb att söka som undersköterska på Smedjegårdens äldreboende!

Smedjegårdens äldreboende ligger vid tabergsån i Natursköna Norrahammar. Smedjegården har olika inriktningar som demensenhet, äldreboende och korttids demensenhet. Totalt har vi 36 lägenheter där 9 lgh är belagda på demensenheten, 18 lgh på äldreboende och 9 lgh på korttidsenheten. Vi har en fantastisk trädgård och innergård som nyttjas av både personal och hyresgäster. Vi är ett stabilt team på cirka 40 medarbetare med en god sammanhållning och låg personalomsättning. Vår brukarenkät visar också på nöjda hyresgäster. I huset har även Hälso- och sjukvårdsfunktionen team 10 sin verksamhet. Nu söker vi en ny medarbetare som vill vara en del av vårt team på demensenheten.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad tillsammans med vardagliga sysslor så som städ, tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Arbetet sker aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Din kompetens
Du som söker är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med demensvård. Personlig mognad är något som vi värderar högt eftersom det hjälper dig att förstå situationer som de boende ställs inför. Vidare söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och trygg i dig själv samt kan arbeta självständigt. Arbetet kräver att du är flexibel då förutsättningar snabbt kan ändra sig och utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt mot våra medborgare. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service. Du bör behärska svenska i tal och skrift då det förekommer kontakt med boenden, anhöriga samt dokumentation via dator med mera.

Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning.
  • Flexibelt och varierande arbete.
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort och länstrafikens årskort
  • Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning där arbetstiderna är förlagda till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan komma att vara aktuellt. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Upplysningar
Marita Fredriksson, Enhetschef: 036-10 20 55
Camilla Nordén, Enhetschef 036-10 22 52
Stina Oroz, Kommunal: 036-10 36 58
Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Smedjegårdens äldreboende!

Länk: Jönköping kommun - Lediga jobb
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.