search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Timanställda till förskola, skola och fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsUtbildningsförvaltningen
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningEnligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
TillträdesdagEnligt överenskommelse till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-06-20
Referensnr21-60-0024
Publicerad2021-01-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Utbildningsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-06-20
Referensnr
21-60-0024
Publicerad
2021-01-08

Tycker du att det är roligt att arbeta med barn och unga och vill se olika pedagogiska verksamheter? Vill du göra skillnad där det behövs? Då är du kanske en av de kompetenta och engagerade medarbetare vi söker!

Din kompetens
Vi söker dig som har en lärarexamen eller som studerar till pedagog på lärarhögskolan. Vidare söker vi också dig som visserligen inte har lärarexamen men som tidigare har arbetat inom förskola, skola eller fritidshem. Eller att du har en annan ledarerfarenhet med barn och ungdomar.

Du har en god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot barn och elever. Du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider då arbetet kan innebära att du bokas på en skola med kort varsel. Hög anpassningsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och därmed kunna bidra till en fungerande verksamhet. Vidare är det viktigt att du är ansvarsfull, initiativtagande, har en god samarbetsförmåga och kan sätta gränser när det behövs. För att kommunicera med elever behöver du behärska det svenska språket väl i tal och skrift.

Att vara timvikarie innebär

  • att oftast arbeta på korta vikariat 1-14 arbetsdagar per uppdrag
  • att arbeta med barn/elever på flera olika arbetsplatser
  • att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro
  • att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål
  • att du har tillgång till mobil och/eller dator för att aktivt kunna lägga schema i vårt bemanningssystem. Du blir kontaktad via sms angående korttidsvikariat vilket innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag som behovet gäller

Vi erbjuder
  • ett viktigt arbete där du får vara med och påverka barns och elevers lärande och utveckling
  • ett flexibelt arbete där du själv bestämmer när du vill vara tillgänglig för jobb
  • ett omväxlande arbete där du får arbeta på olika arbetsplatser, inom olika verksamheter och ta del av olika arbetssätt
  • en möjlighet att på sikt få längre anställningar i vår verksamhet
  • en möjlighet att skaffa dig goda referenser för framtida jobb

Bra att veta
För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är ca 2 veckor.
Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Vikarieförmedlingen, vikarieformedlingen@jonkoping.se

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.