search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Ädelstenens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄdelstenens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-01
Referensnr19-71-0102
Publicerad2019-06-13
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Ädelstenens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-01
Referensnr
19-71-0102
Publicerad
2019-06-13

Vilka är vi?
Ädelstenens äldreboende ligger på Kärrhöksgatan på Råslätt. Boendet har 27 lägenheter fördelat på tre olika enheter för äldre med demensproblematik. Vi som arbetar här träffas regelbundet i team, alla med sin specifika kunskap som medverkar till en helhetsbild av den boende. Vi jobbar också engagerat med ständiga förbättringar för att utvecklas och för att tillsammans utveckla verksamheten. Arbetsgruppen du kommer att ingå i består utav sju medarbetare med en god sammanhållning.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar du med äldre personer som har demensproblematik där vi utgår från varje individs förutsättningar. Vi arbetar med kontaktmannaskap och individuella genomförandeplaner. I arbetet har vi ett salutogent synsätt där vi ser till och tillvaratar de förmågor och möjligheter som var och en utav de boende har.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av demensområdet. Du som söker är självgående genom att driva processer vidare och har ett strukturerat angreppssätt. Vidare tar du du gärna egna initiativ, utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet, tar ansvar samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver också att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer.

Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då det förekommer dokumentation, medicinhantering och kontakt med olika parter.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Betald semester redan första anställningsåret
- Förmånscykel

Övrigt
Annonsen avser flera tillsvidaretjänster och arbetet är förlagt till dag och kväll, vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Möjlighet till lägre sysselsättningsgrad finns. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Maria Thörn, 036-10 72 80
Fackliga företrädare, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.