search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Musiklärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarps so 7-9
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning40%
Tillträdesdag2019-08-12 till 2020-06-18
Sista ansökningsdag2019-08-04
Referensnr19-60-1581
Publicerad2019-06-20
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarps so 7-9
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
40%
Tillträdesdag
2019-08-12 till 2020-06-18
Sista ansökningsdag
2019-08-04
Referensnr
19-60-1581
Publicerad
2019-06-20

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden.

Som musiklärare hos oss får du en behörig musiklärare som kollega. Du får undervisa engagerade, motiverade och trevliga elever. Hos oss får du en trygg, trivsam och modern arbetsmiljö. Du får arbeta i moderna miljöer där IT är ett självklart instrument i vår undervisning. 
Du får vara en del av samhället där skolan är viktig.

Välkommen till oss
Attarpsskolan är en 7-9 skola i Bankeryd med ca 400 elever och 45 anställda. Vi finns 1 mil norr om Jönköping och det är lätt att ta sig hit med kommunens kollektivtrafik. På skolan finns musikklasser och handboll/fotbollsprofil i alla årskurser.
Detta läsår har vi arbetat med digitalisering där vi använt metoden kollegialt lärande utifrån Skolverkets IT-moduler. Till hösten får alla våra elever på skolan en egen digital enhet till skolarbetet.

Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Kompetenskrav

  • Du är legitimerad lärare i musik eller liknande utbildning. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka.
  • Du har ett starkt engagemang och intresse för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna.
  • Du är analytiskt, strukturerad och målinriktad.
  • Du är kommunikativ och inspirerande.
  • Du är flexibel i ditt arbetssätt och ha lätt för att samarbeta.
  • Du har grundläggande IT-kunskaper.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Upplysningar
Annika Nordgren, rektor, 036-106507
Pernilla Emilsson, bitr. rektor, 036-106516
Emma Adolfsson, LF, 036-106515
Mattias Häll, LR, 036-107962
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.