search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Grundskollärare F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorra Mo förskole- och skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-08-04
Referensnr19-60-0597
Publicerad2019-06-24
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norra Mo förskole- och skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-08-04
Referensnr
19-60-0597
Publicerad
2019-06-24

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Norra Mo växer - vi söker kollegor!
Vill du arbeta med engagerade kollegor och tillsammans med oss skapa en skola där varje elev ska känna sig trygg, bli sedd och mötas med respekt och värme? Tycker du om att utmanas och utvecklas i din profession genom starkt teamarbete och kollegialt lärande? Norra Mo är en växande enhet som ligger i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds skolor och fritidshem samt förskolor. Nu expanderar vi ytterligare med ökat elevantal och bygge av ny skola och söker därför grundskollärare till vår verksamhet!

Det här får du arbeta med
Som lärare hos oss har du stor möjlighet att påverka och utveckla din roll både enskilt och i arbetslaget. Du omsätter skolans läroplan och styrdokument i ditt dagliga arbete och ger eleverna förutsättningar till lärande och utveckling. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg, rolig och lärorik skolmiljö

Vi söker dig
Är du en legitimerad grundskollärare eller på väg att bli? Är du en person som har ett positivt förhållningssätt, har en god samarbetsförmåga och alltid sätter eleven i fokus? Då är du välkommen att tillsammans med oss bygga en skola som är i framkant. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till beställning av utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten kan komma att tas i anspråk av inlasad eller övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!

Se film om hur det är att vara lärare i Jönköpings kommun.

Upplysningar
Rektor tillika förskolechef Susanne Vikström tel. 036-102401
Tf  bitr. rektor tillika bitr. förskolechef Carina Johansson tel 036-103087
Lärarförbundet, Yvonne Wikberg tel. 036-103519

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.