search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsterapeut

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt Överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-16
Referensnr19-71-0112
Publicerad2019-07-01
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt Överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-16
Referensnr
19-71-0112
Publicerad
2019-07-01

Vi söker en ny arbetsterapeut för tillsvidareanställning till Hälso- och sjukvårdsteam 6. Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla rehabiliteringen/habiliteringen för inom särskilda boendeformer i funktionshinderomsorgen.
 

Vad gör vi?
Teamet ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser samt rehabilitering/habilitering för personer i alla åldrar på kommunens särskilda boenden för intellektuellt funktionsnedsatta. Hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning samt utför och utvärderar behandlingar. Vi gör insatser som ska bidra till att en person med funktionsnedsättning, utifrån dennes behov och förutsättningar, återvinner eller behålla bästa möjliga funktionsförmåga samt skapar goda villkor för ett självständigt liv. Vi har ett nära samarbete med enhetschef och personal på boendena. Andra samverkansparter är Regionens kliniker.
Du kommer utföra bedömningar och insatser enskilt eller tillsammans med fysioterapeut/sjukgymnast. Bedömningar av bostadsanpassningar. Ansvara för dokumentation och handleda boendepersonal.
Utvecklings- och förbättringsarbete är en viktig del av arbetet samt delta i nätverk.


Vilka är vi?
Teamet arbetar tvärprofessionellt och består av fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor. Vi tillhör socialförvaltningens hälso- och sjukvårdsfunktion. Vi utgår från lokaler i centrala Jönköping.


Vi söker dig?
För att trivas hos oss tror vi att du kan planera och organisera ditt arbete självständigt och effektivt. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift, du har ett gott bemötande och lätt för att samarbeta. Du är trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Meriterande är tidigare erfarenhet av intellektuellt funktionshinder samt teckenspråk men inget krav.

Vi erbjuder

  • Ett spännande, värdefullt, roligt och omväxlande arbete
  • En stark gruppkänsla med engagerande kollegor
  • Deltagande i utveckling och professionsnätverk
  • Avtalad flexibel arbetstid
  • Nära teamarbete med andra yrkeskategorier
  • Möjlighet till vidareutbildning

Jönköpings kommun erbjuder våra anställda gratis träning engång i veckan på kommunens badanläggningar, semesterväxling (möjlighet att växla ekonomisk ersättning mot lediga dagar) samt biobiljetter och Jönköpings länstrafiks årskort

Övrigt
B körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering avser Hälso- och sjukvårdsteam 6, team intellektuellt funktionshinder men rekrytering till fler hälso- och sjukvårdsteam kan bli akutellt.

Upplysningar
Christine Forsell, Enhetschef, 036-10 24 63, christine.forsell@jonkoping.se
Anna Ströberg, Arbetsterapeut, 036-10 26 34, anna.stroberg@jonkoping.se
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.