search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRåslätts FO
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-10-07
Sista ansökningsdag2019-10-14
Referensnr19-60-2448
Publicerad2019-09-23
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Råslätts FO
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-10-07
Sista ansökningsdag
2019-10-14
Referensnr
19-60-2448
Publicerad
2019-09-23

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Som Barnskötare hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Nattugglan är en kvälls-, natt- och helgomsorg för barn mellan 1 och 12 år, där det i dagsläget är fyra anställda. Avdelningen ingår som en del i Råslätts förskoleområde. Förskoleområdet består av åtta förskolor belägna på Råslätt och Grästorp, ett naturnära område söder om Jönköping.

Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Att arbeta på en kvälls-, natt- och helgomsorg innebär ett flexibelt arbete med frihet att utforma verksamheten utifrån barnens behov. Vi arbetar för att skapa en utvecklande, rolig och trygg omsorg för de barn som vistas hos oss. Detta kan ske genom till exempel samtal, skapande aktiviteter, högläsning, hjälp med läxor med mera. Praktiska arbetsuppgifter som matlagning och tvätt ingår i arbetsuppgifterna.
Dagtjänst kan förekomma i förskolan på Råslätt/Grästorp och om behovet ändras.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du är ansvarstagande, engagerad och en närvarande person som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och trygg omsorg. Du ska ha barnen i fokus och ett positivt förhållningssätt till barn och föräldrar. Du ska ha lätt för att samarbeta och vilja dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras. Stor vikt läggs vid arbetslivserfarenhet, vilja att ta ansvar och tillsammans med övrig personal leda och planera verksamheten. Personlig lämplighet är viktigt. Vi tillsammans för varje barns bästa utveckling, lärande och omsorg.

Välkommen med din ansökan!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till ansökan om belastningsregister här.


Vill du veta mer?
Rektor Lise-Lotte Englund, 036-10 80 77
Bitr.rektor Karin Ahlrot 036-10 81 00
Handläggare Jessica Frode 036-10 80 81
Kommunal Håkan Karlsson 036-10 30 73
Lärarförbundet Helen Persson, 036-10 81 28

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.