search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Granbäckens gruppbostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-17
Referensnr19-70-0165
Publicerad2019-09-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-17
Referensnr
19-70-0165
Publicerad
2019-09-27

Vilka är vi?
Granbäckens gruppbostad är ett kvalificerat boende för psykiskt funktionshindrade och uppfyller de krav som ställs enligt SoL och LSS. Gruppbostaden har 5 boende och är beläget på Öxnehaga. Som medarbetare på Granbäckens gruppbostad kommer du ingå i ett team med 10 medarbetare som har utbildning och kompetens inom psykiatri.


Vad gör vi?
Vi söker dig som vill bli en i vårt team som arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt genom att stödja och motivera den enskilde att utföra aktiviteter i det dagliga livet. Stödet ska bygga på delaktighet och inflytande utifrån medborgarens individuella behov. Arbetet in
nehåller både praktiska och sociala insatser som kan utföras i den enskildes bostad, men även utanför hemmet. Vi arbetar vidare med dokumentation, upprättande av genomförandeplaner och kontaktmannaskap.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad skötare, behandlingspedagog, socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av liknande arbete. Då du kommer arbeta i människors privata hem ställs det även krav på varsamhet, respekt, lyhördhet och flexibilitet. Som person är du trygg, stabil, empatisk och har en god förmåga att kommunicera. Vidare är du samarbetsvillig med övriga medarbetare och bidrar till en god arbetsmiljö och utveckling av verksamheten.


Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Betald semester från första anställningsåret


Övrigt
Rörlig arbetstid med tjänstgöring dag, kväll och helger. Jourtjänstgöring ingår
Urval sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Kontakter för upplysning
Ulrika Ström Enhetschef 036-108113
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.