search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Bruksgatans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-21
Referensnr19-71-0172
Publicerad2019-09-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-21
Referensnr
19-71-0172
Publicerad
2019-09-30

Vilka är vi?
Bruksgatans äldreboende är beläget på Torpa i Jönköping. Vi har nya fräscha lokaler då vårt äldreboende byggdes 2012. Vi har 58 lägenheter varav 20 på enheter för personer med demenssjukdom och 4 st för personer med särskilda behov. Förutom demensenheten har vi även en enhet med 10 korttidsplatser. Vi arbetar efter ett salutogent synsätt. Det innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Utgångspunkten är den nationella värdegrunden som lägger stor vikt vid att den som bor på Bruksgatans äldreboende ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet. Medborgare som bor på Bruksgatans äldreboende har omfattande behov av stöd i sin dagliga livsföring. Vi söker nu nya medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss, kanske är det nu?

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och gärna erfarenhet inom demensområdet och/eller korttidsvård. Personlig mognad är något som vi värderar högt eftersom det hjälper dig att förstå situationer som de boende ställs inför. Du som söker har också en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp men tar också gärna egna initiativ och utför arbetet självständigt. Arbetet kräver att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Vi ser även att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer och utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service. Du bör behärska svenska i tal och skrift då det förekommer kontakt med boenden, anhöriga samt dokumentation via dator etc.

Vad erbjuder vi?
- Positiv och utvecklande arbetsklimat
- Bra arbetsmiljö med tillgång till återhämtningsfåtöljer
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Betald semester redan första anställningsåret
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
I denna rekryterings tillsätts tjänster till äldreboendet, korttidsenheten och natten. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad, möjlighet till lägre sysselsättningsgrad finns.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Lotta Karlsson tel: 036-10 71 46
Enhetschef Marjeta Jesenicnik tel: 036-10 71 20
Fackliga företrädare, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.