search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i Fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSkärstaddalens SO
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-01-06
Sista ansökningsdag2019-10-13
Referensnr19-60-2480
Publicerad2019-09-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Skärstaddalens SO
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-01-06
Sista ansökningsdag
2019-10-13
Referensnr
19-60-2480
Publicerad
2019-09-26

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till oss på Skärstaddalens skolområde!

Enheten består av två skolor som ligger i vackra Skärstaddalen. Landsjöskolan i Kaxholmen består av förskoleklass, åk 1-6 och 3 fritidshem. Med utsikt över Landsjön och äppelträd på gården erbjuds den bästa av miljöer för både elever och vuxna. Skärstad skola i Skärstad består av förskoleklass, åk 1-3 och fritidshem. Det är en liten skola med vida vyer över åker och äng. Verksamheten på skolorna utgår från en mix av nytänkande och beprövad erfarenhet. Vi vill att eleverna ska trivas, ha roligt och utvecklas och växa. Vill du jobba på en välfungerande skola med gott arbetsklimat, trevliga kollegor och underbara barn så har du hittat rätt!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är behörig att undervisa i fritidshemmet. Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans planerar, genomför och utvärderar verksamheten i fritidshemmet utifrån de styrdokument som finns. Du kommer också att ingå i ett årsarbetslag för verksamheten under den timplanebundna delen av dagen. Du har stor möjlighet att påverka inriktningen på den samverkan som sker i klass.

Din kompetenskrav
Du har lärarlegitimation för lärare med inriktning fritidshem. Du ska vara väl insatt i och konkret använda skolans styrdokument i verksamheten.

Som person är du ansvarsfull och kan arbeta självständigt, samtidigt som du har lätt att kommunicera och samarbeta med elever, personal och skolledning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Upplysningar
Helena G Johansson rektor, 036-103960 eller Karin Bergström biträdande rektor, 036-103956.

Facklig företrädare Christina Skogeryd, 036-103961

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.