search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Digital projektledare som får Jönköping att utvecklas

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsKommunikationsavdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-31
Referensnr19-04-0036
Publicerad2019-09-30
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Kommunikationsavdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-31
Referensnr
19-04-0036
Publicerad
2019-09-30

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vill du använda din kunskap och erfarenhet inom kommunikationsområdet för att driva Jönköping mot bästa möjliga digitala kundupplevelse? Då har du ett jobb att söka.

Vi söker dig som är steget före. Som kan vara med och leda kommunen genom det digitala kommunikationslandskapet, göra kloka val och ta strategiska beslut. Allt för att optimera upplevelsen i våra digitala ytor för dem vi finns till för: våra medborgare och företag.

Som digital projektledare driver och koordinerar du arbetet med kommunens digitala kundupplevelse och utvecklar våra e-tjänster och digitala kommunikationskanaler - utifrån vår breda målgrupps behov. Du gillar att lyssna, ställa relevanta frågor, få nya utmaningar och hitta kreativa lösningar. Vissa dagar jobbar du solo, andra dagar i nära samarbete med kollegor på kommunikationsavdelningen såväl som IT-strateger, utvecklare, tekniker och chefer. Du är uthållig och långsiktig, men när det behövs tar du snabba initiativ.

Just nu befinner vi oss i en intensiv utvecklingsfas där vi inventerar vårt erbjudande av e-tjänster; hur vi kan digitalisera våra kundprocesser för att skapa en bra helhet för medborgare och företag och samtidigt möta deras individuella behov.

Du drivs av:
- att förenkla för medborgarna att hitta rätt information och uträtta sina ärenden samt
- att effektivisera med digitala verktyg.
- att utvecklas.

Vi söker dig som har:
- Högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande. 
- Mångårig erfarenhet av projektledning, kommunikation och digitala kundupplevelser

Meriterande är: 
- erfarenhet av servicedesign, upplevelsedesign eller e-tjänstedesign.
- att ha jobbat med projekt kopplade till kundresa.
- att ha jobbat med utveckling av e-tjänster och appar.
- att ha koll på UX-writing.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som digital projektledare. För frågor, kontakta Tina Petersson, enhetschef för kommunikationsenheten, tfn 036-10 57 46.
Fackliga företrädare

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.