search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsterapeut till Södersols gruppbostad!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2020-01-01
Sista ansökningsdag2019-10-18
Referensnr19-70-0164
Publicerad2019-09-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2020-01-01
Sista ansökningsdag
2019-10-18
Referensnr
19-70-0164
Publicerad
2019-09-27

Vilka är vi?
Södersol är en gruppbostad på Råslätt med nio lägenheter för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Dessutom har vi en servicelägenhet knuten till boendet. De som bor på Södersol har ett beslut av en LSS-handläggare och tillsammans med klienten gör du en genomförandeplan. Vi är tolv medarbetare varav tre arbetar vaken natt.


Vad gör vi?
Arbetet består i att, tillsammans med övrig personal, jobba för att personerna som bor på Södersol får den hjälp och det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån deras egna förutsättningar och behov. Vi arbetar med kontaktmannaskap och du
bidrar med din specifika kompetens i arbetsgruppen vilket bland annat kan innebära ADL-utredningar. I övrigt arbetar du med samma uppgifter som övrig personal och det innebär även omvårdnad. Du kommer att arbeta arbeta återhämtningsinriktat, med genomförandeplaner och använder oss av ESL och MI.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete med psykisk funktionsnedsättning. Du som söker har har ett genuint intresse för människor. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå situationer som de som bor på Södersol kan befinna sig i. Initiativtagande, samarbetsförmåga och att vara strukturerad ser vi också är värdefulla egenskaper hos dig som söker. Vi önskar också dig som vill bli dokumenationsansvarig eftersom funktionen kommer att byta dokumenationssystem troligen under 2020.


Vi erbjuder
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort.
- Förmånscykel.
- Interna utbildningar

Övrigt
Tjänsten innefattar rörlig arbetstid med tjänstgöring dag, kväll och helger (2-3 helger på 6 veckor).
Tjänsten är en tillsvidareanställning.


Upplysningar
Bitte Gillefalk, Enhetschef 036-10 21 70
Fackligt ombud, http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Södersol 036-108005

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.