search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsDalviksskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdagsnarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-18
Referensnr19-60-2492
Publicerad2019-09-27
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Dalviksskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
snarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-18
Referensnr
19-60-2492
Publicerad
2019-09-27

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du kommer att arbeta på fritidshemmet och i skolsamverkan där dina arbetsuppgifter innebär pedagogiskt arbete i grupp. Tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvecklar du fritidshemmets dagliga verksamhet. Du arbetar för att stödja elevernas utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter samt utvecklar deras sociala förmågor och kunskaper. Tillsammans med övriga medarbetare på skolan är du med och bidrar till att skapa en trygg, stimulerande och lärorik verksamhet.

Välkommen till oss
Dalviksskolan är en F - 6 skola med vackert naturnära läge på Dalvikshöjden. Våra ledmotiv är trygghet, kunskap och miljö. Vi är möjligheternas skola där vi ser till varje barns behov och förmåga. Dalviksskolans styrka är kompetenta och engagerade medarbetare, här tar alla vuxna ett gemensamt ansvar för alla våra barn. Vi har en hög måluppfyllelse och vi lägger stor vikt vid våra värdegrundsfrågor.

Din kompetens
Du är legitimerad lärare och har en examen som lärare inriktning fritidshem alternativt fritidspedagogexamen, gärna med inriktning i idrott och något mer ämne. Vi söker dig som är intresserad av kvalitetsfrågor och som vill vara med och utveckla verksamheten. Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett positivt och inkluderande förhållningssätt. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Grundläggande IKT kompetens är ett krav.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till ansökan om belastningsregister här.

Välkommen till oss, tillsammans skapar vi lärglädje!

Mer information
Per Johansson, rektor tfn: 036-106164
Anders Josefsson biträdande rektor tfn: 036-107323
Linda Seeberg Lärarförbundet tfn: 036-107729

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.