search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till Kärrhöksgatan 70!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt Överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-21
Referensnr19-70-0168
Publicerad2019-09-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt Överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-21
Referensnr
19-70-0168
Publicerad
2019-09-30

Vilka är vi?
Gruppbostad Kärrhöksgatan 70 B är ett relativt nystartat boende bestående av sju lägenheter i ett våningsplan. Boendet är beläget i stadsdelen Råslätt med bra bussförbindelser till centrala Jönköping. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på cirka 20 personer och tillsammans med kollegor ansvarar du för planering och utveckling av verksamheten.


Vad gör vi?
Arbetet består i att enligt LSS ge individuellt stöd och service till personer som har behov av omvårdnad, omfattande tillsyn och hälso- och sjukvård. Arbetet styrs utifrån den individuella genomförandeplanen och du ska arbeta på ett stödjande sätt så att personerna kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån var och ens förutsättningar och behov. Alla i ett boende förekommande praktiska uppgifter samt personlig omvårdnad där sondmatning, hantering av kateter, tracheostomi och syrgas m m kan förekomma. I arbetet ingår också att upprätthålla och skapa god kontakt med sjuksköterska, anhöriga/närstående, företrädare och andra i nätverket viktiga personer. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med ständiga förbättringar.


Vem söker vi?
Vi ser att du som söker tjänsten är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Att se till medborgarnas olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du har ett professionellt och respektfullt bemötande samt en förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Du har erfarenhet av att utföra förkommande hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Du tycker det är stimulerande med både teamarbete och självständigt arbete. Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort.
- Förmånscykel.


Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg/sovande jour.
Tjänsten är tillsvidare på 100 %
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan i dag!


Upplysningar
Birgitta Lundahl, Enhetschef 036-10 53 74
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.