search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sjuksköterska natt

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsteam 11
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2019-12-02 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-20
Referensnr19-71-0173
Publicerad2019-09-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsteam 11
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2019-12-02 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-20
Referensnr
19-71-0173
Publicerad
2019-09-30

Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelat i 11 team. 9 av teamen ansvarar för geografiska områden och de övriga 2 teamen har specialinriktning med specifika målgrupper inom funktionshinderomsorg och kortidsenhet för b l a palliativ vård. Teamen arbetar tvärprofessionellt, vilket innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast samt rehabassistent har ett mycket nära samarbete. Tillsammans är vi ca 450 medarbetare.


Vad gör vi?
Team 11 är Ekhagens Gästhem och korttidsenheten Lönnen. Ekhagens gästhem är en palliativ enhet där vi vårdar patienter som behöver avancerad palliativ vård som behöver skötas inneliggande. Korttidsenheten Lönnen är en enhet som har avancerat svårt sjuka patienter som har ett stort medicinskt och omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska gör du medicinska bedömningar, medicinska insatser och hanterar medicintekniska produkter. Du ansvarar för läkemedelshantering, handleder och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. Arbetet består till stor del av samverkan där sjuksköterskan/specialistsjuksköterskan ofta har en central roll. När du kommer som ny till oss kommer vi tillsamman överens om ett lämpligt introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper. Handledare finns i respektive team.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet i yrket och även har jobbat med palliativ vård och akutsjukvård. Som person är du stabil, trygg och empatisk. Du har förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar bra med andra och trivs med teamarbete.


Vad erbjuder vi?

  • Ett spännande, värdefullt, roligt och omväxlande arbete!
  • En stark gruppkänsla med engagerade kollegor och chefer
  • Deltagande i utvecklingsarbete och professionsnätverk
  • Nära samarbete med andra yrkeskategorier
  • Flexibel arbetstid
  • Möjlighet till vidareutbildning
  • Semesterväxling
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
  • Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter

Övrigt
Denna annons avser i huvudsak nattjänstgöring. Tillsättning enligt överenskommelse. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Lena Enochsson Palm, enhetschef, 036-102408 lena.enochsson-palm@jonkoping.se
Dzenita Brandic, bitr. enhetschef, 036-102206 dzenita.brandic@jonkoping.se

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.