search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Smedjegårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-15
Referensnr19-71-0175
Publicerad2019-10-01
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-15
Referensnr
19-71-0175
Publicerad
2019-10-01

Vilka är vi?
Vid Tabergsån i Natursköna Norrahammar ligger Smedjegården, ett äldreboende med flera olika inriktningar. Vi har demensenhet, äldreboende och rehabenhet. Totalt har vi 36 lägenheter där 9 är belagda på demensenheten, 18 på äldreboende och 9 på rehabenheten. Smedjegården är det äldreboende som geografiskt är placerat närmast Jönköping stad av äldreboendena i Tabergsdalen. Vi är ett team på cirka 40 medarbetare med en god sammanhållning. Vår brukarenkät visar också på nöjda hyresgäster. Nu söker vi en ny medarbetare till äldreboendet som vill jobba natt och utvecklas tillsammans med oss.  

Vad innebär arbetet?
Vi som arbetar på Smedjegården har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimuli. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv. Vi arbetar personcentrerat och med relationsskapande kontaktmannaskap. I arbetet ingår även dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete. Det är meriterande om du har arbetat utefter KASAM, känslan av sammanhang. Vi söker därför dig som har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Personlig mognad är något som vi värderar högt eftersom det hjälper dig att förstå situationer som de boende ställs inför. Vidare söker vi dig som har en god samarbetsförmåga, är initiativtagande och stabil samt kan arbeta självständig. Arbetet kräver att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig och utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service. Du bör behärska svenska i tal och skrift då det förekommer kontakt med boenden, anhöriga samt dokumentation via dator etc.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.

Övrigt
Arbetet är förlagt nattetid, enstaka möten dagtid kna förekomma.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Emily Lindström tel: 036-10 20 55
Enhetschef Elisabet Rundström tel: 036-10 22 52
Stina Oroz kommunal tel: 036-10 36 58

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.