search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

stödassistenter till Markabergsvägen vaken natt

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformVikariat
Omfattning100 eller enligt överenskommelse
Tillträdesdagenligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-27
Referensnr19-70-0171
Publicerad2019-10-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Vikariat
Omfattning
100 eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-27
Referensnr
19-70-0171
Publicerad
2019-10-02

Nu söker vi flera medarbetare som vill bli del av ett nybildat team och vill vara med i utvecklingen för markabergsvägen. Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Vilka är vi?
Markabergs gruppbostad är belägen i Bankeryd med vacker utsikt över Vättern. På gruppbostaden arbetar för närvarande flera härliga medarbetare. Gruppboendet har plats för fyra medborgare, för närvarande är två platser fyllda men ytterliggare två medborgare kommer att flytta in till gruppbostaden inom kort. Detta gör att vi behöver utköka personalgruppen med ytterliggare fem härliga kollegor. Gruppboendet riktar sig mot medborgare med intellektuella funktionsvariationer och med olika omvårdnadsbehov.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, träning och service med beaktande av medborgarens personliga integritet. På Markabergsvägen arbetar vi utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt där utgångspunkten är medborgarens behov. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt och vi arbetar med enskilda aktiviteter utifrån behov och förmågor. Kontaktmannaskap tillämpas och innebär att varje medarbetare har det yttersta ansvaret för en eller flera medborgare med olika kontakter kring denne och ansvarar för planering av strukturer. Social dokumentation och genomförandeplaner är ett viktigt arbetsredskap.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket. Du är lugn och trygg som person och har god självkännedom. Det är viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att du har ett professionellt bemötande. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi på Markabergsvägen Gruppbostad arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och därför bör du som söker ha god pedagogisk insikt. Det är önskvärt att du har körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till vaken natt, viss tjänstgörning på kvällen kan förekomma.
Provanställning kan komma att tillämpas.

B-körkort är meriterande.

Annonsen avser flera tjänster.

Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Elvan Colak, Enhetschef 036-10 59 58

Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.