search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialpsykiatrin
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-21
Referensnr19-70-0174
Publicerad2019-10-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialpsykiatrin
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-21
Referensnr
19-70-0174
Publicerad
2019-10-04

Gillar du att jobba i team? Gillar du utveckling och är lösningsorienterad i ditt förhållningssätt? Vi söker en ny medarbetare och hoppas att du vill arbeta som enhetschef hos oss!


Vilka är vi?
Funktionshinderomsorgen inom Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är organiserad i fem områden med gemensam Stab. Aktuella områden är Socialpsykiatri / boendestöd, Personlig assistans, Myndighet, Daglig verksamhet / resurs samt Boende och korttids. Funktionshinderomsorgen arbetar med stöd till människor i alla åldrar och livssituationer som har funktionsnedsättning.

Till område Socialpsykiatri och Boendestöd söker vi nu en enhetschef med ansvar främst för särkilda boenden och boendestöd. Som enhetschef arbetar du i team som består av tre till 4 andra enhetschefer och en enhetsadministratör. I dagsläget är vi tre team som har vår arbetsplats i nyrenoverade lokaler på A6-området i Jönköping. 


Vad innebär tjänsten?
Som enhetschef strukturerar, planerar och utvecklar du den enhet du har ansvar för tillsammans med dina medarbetare. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av HR-konsult, rekryteringskonsult, ekonom och inte minst av ditt team. Du arbetar tillsammans med dina medarbetare och kollegor för att utveckla metoder och arbetssätt.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har examen från högskola med relevans för socialtjänsten. Har du tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom socialt arbete eller psykiatri eller liknande är det meriterande. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad samt har en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv, lyhörd och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta i team tillsa


Vad erbjuder vi?
- Som ny chef i Jönköpings kommun kommer du att genomgå ett omfattande chefsintroduktionsprogram och ges möjlighet till personlig vidareutveckling.
- Vi tillämpar flexibel arbetstid vilket innebär att du, utifrån verksamhetens behov, själv kan välja din arbetstid inom vissa tidsramar.
- Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
- Vi tillämpar individuell lönesättning.


Övrigt
Denna annons avser en tillsvidaretjänst.
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Upplysningar
Arbetsgivare: områdeschef Per Erik Samuelsson tel 036 - 102473
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Akademikerförbundet SSR: Lisa Kemi tel 036-108012
Vision: Yvonne Westin tel 036 - 108019

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.