search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Handläggare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSödergårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-01-01
Sista ansökningsdag2019-10-25
Referensnr19-60-2557
Publicerad2019-10-04
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Södergårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-01-01
Sista ansökningsdag
2019-10-25
Referensnr
19-60-2557
Publicerad
2019-10-04

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Som handläggare kommer du att ingå i skolans ledningsgrupp och ansvara tillsammans med skolledningen för ekonomi- och budgetfrågor med bland annat uppföljningar, sammanställningar och rapporter i vårt ekonomisystem. Du är ansvarig för elevregistrering, är ett stöd för schemaläggaren och ansvarar för personal- och frånvarohantering. Du har också ansvar för att vara behjälplig vid betygsrapportering.
En viktig del av tjänsten är det dagliga löpande administrativa arbetet med till exempel beställningar, vikarieanskaffning, fakturahantering och framtagande av olika underlag till skolledning och personal på skolan.

Välkommen till Södergårdsskolan!
Vår skola är belägen på Huskvarna söder. Det är en skola med gamla anor och som är lite av navet här på söder i Huskvarna. Vi är en mångkulturell skola som utgår från ett positivt förhållningssätt och en god värdegrund. Vi har cirka 450 elever åk F-6 och ca 80 medarbetare. Vi står för lärglädje hela vägen!

Din kompetens
För att möta tjänstens utmaningar ser vi att du som person är verksamhetsfokuserad, har förmåga att arbeta självständigt och kan prioritera i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta i en händelsestyrd organisation som befinner sig i ständig förändring och utveckling, därför behöver du vara såväl flexibel som serviceorienterad. Tjänsten innebär många kontaktytor, vilket gör att vi ser vikten av att du har en mycket god samarbetsförmåga och är en tydlig person. Du är också systemvan och kan snabbt tillägna dig kunskap inom nya system.

För tjänsten krävs
- relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi.
- god förmåga att arbeta strukturerat i olika IT-miljöer.
- meriterande är erfarenhet av budgetarbete, ekonomiuppföljning och kalkyler.
- meriterande är tidigare erfarenhet av programmen Visma, Time Care, Tieto education, Time Edit och Vklass.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Vill du veta mer?
Katarina Vågerdal, rektor 036-10 39 74
Jenny Bernhardsson, bitr rektor 036-10 67 03
Hans Sandblad, Lärarförbundet 036-10 23 75

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.