search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förrättningslantmätare

FörvaltningStadsbyggnadskontoret
ArbetsplatsLantmäteriavdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2019-11-03
Referensnr19-20-0009
Publicerad2019-10-08
Förvaltning
Stadsbyggnadskontoret
Arbetsplats
Lantmäteriavdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2019-11-03
Referensnr
19-20-0009
Publicerad
2019-10-08

Jönköping växer så att det knakar! Nyligen passerade kommunen 140 000 invånare. Jönköping ska ha den mest attraktiva stadskärnan i sin storlek samtidigt som alla kommundelar ska utvecklas. Stadsbyggnadskontoret har en mycket central roll i denna utveckling. Nu har du chansen att vara en del av detta spännade arbete.

Om oss
Lantmäteriavdelningen ansvarar främst för den kommunala lantmäterimyndigheten, men arbetar även med fastighetsinformation och är delaktig i plan- och bygglovprocessen. Avdelningen består av 13 medarbetare.

Det här får du arbeta med
Som förrättningslantmätare hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att självständigt handlägga lantmäteriförrättningar. Du ansvarar för, och deltar i, samtliga moment från ansökan till avslut. I arbetet ingår också rådgivning och service i fastighetsrättsliga frågor till allmänheten och inom kommunen. Genom ett nära samarbete inom stadsbyggnadskontoret får du en helhetsbild av samhällsbyggnadprocessen, där du deltar aktivt i flera delar. Arbetsuppgifternas inriktning kan anpassas efter intresse och tidigare erfarenheter.

Vi söker dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning med lantmäteriinriktning, alternativt annan utbildning eller yrkeskompetens som bedöms vara likvärdig. Erfarenhet från förrättningshandläggning är meriterande, men du som är nyutexaminerad är också välkommen med din ansökan.

Du har ett intresse för samhällsbyggnadsprocessen. Du arbetar målinriktat både själv och tillsammans med andra. I arbetet kommer du i kontakt med människor i olika situationer, därför behöver du vara lyhörd och ha en förmåga att skapa förtroende. Då tjänsten till stor del innefattar skriftlig och muntlig kommunikation krävs en mycket god förmåga att kunna uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
B-körkort är ett krav.
Urval och intervjuer kommer att hållas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Upplysningar lämnas av
Lantmäterichef Angelica Oscarsson, 036-106170
Vision, Magnus Blom, 036-105327
Sveriges Ingenjörer, Carlos Trischler, 036-105177

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadsbyggnadskontoret
Stadsbyggnadskontoret ska aktivt bidra till en positiv utveckling i kommunen genom att arbeta för en god, vacker, säker och långsiktigt hållbar livsmiljö. Vår verksamhet handlar både om utveckling och förädling av den bebyggda miljön och att skapa goda, nya miljöer.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.