search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till patrullen!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-27
Referensnr19-71-0182
Publicerad2019-10-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-27
Referensnr
19-71-0182
Publicerad
2019-10-09

Vill du ha ett arbete som ställer höga krav på dig som undersköterska? Trivs du med ett självständigt arbete där inget arbetspass är det andra likt? Vi söker nu nya medarbetare till patrullen!

Vilka är vi?
Patrullen är en unik arbetsplats vars huvuduppdrag är att svara på larm dygnet runt och utföra fasta planerade insatser nattetid. Vi utför även vissa LSS uppdrag dygnet runt. Patrullen utgår från baslokalen på Glansgatan i Jönköping. Upptagningsområdet är Jönköpings kommun. Patrullen är en dyngetruntverksamhet som består av drygt 60 medarbetare som är i olika åldrar och har olika bakgrunder. Vi söker nu nya medarbetare till vår arbetsgrupp som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör vi?
Att arbeta inom patrullen ställer krav på dig som undersköterska. Du ska tycka om att fatta självständiga beslut och kan ibland ställas inför situationer där du behöver samverka med andra professioner såsom sjuksköterska eller ambulanspersonal inom kommunen. Du kommer utföra fasta omvårdnadsinsatser i medborgarnas hem men du kommer även svara på trygghetslarm.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har en pågående utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete inom omvårdnad. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en positiv inställning till ditt yrke. Vi söker vidare dig som är flexibel och stabil i stressande situationer, du har även lätt för att samarbeta med andra och kan självständigt strukturera, planera och utföra ditt arbete.
B-körkort är ett krav i tjänsten!

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete på en unik arbetsplats.
- Ett varierande arbete där en dag aldrig är lik den andra.
- Möjlighet till personlig utveckling.
- Delaktighet i arbete med ständiga förbättringar.

Övrigt
I denna rekrytering tillsätts flera vikariat.
Arbetat är förlagt till dag, kväll, helg och natt.
Jönköpings kommun stävar efter att alla ska arbeta heltid och erbjuder alltid 100 % tjänstgöringsgrad. Nattjänstgöringen innefattar inte 100 %, önskas högre tjänstgöringsgrad kombineras det med kvällsarbete. 

Upplysning
Enhetschef Pernilla Persson tel: 036-10 71 30
Enhetschef Bodil Käll tel: 036-10 50 78
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.