search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Stattutgatans äldreboende och psykiatrienhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-23
Referensnr19-71-0183
Publicerad2019-10-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-23
Referensnr
19-71-0183
Publicerad
2019-10-09

Vilka är vi?
Stattutgatan är ett äldreboende beläget på Dalvik i Jönköping med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. Hos oss har vi 70 lägenheter fördelade på 6 enheter varav en av dessa är en psykiatrienhet. Vi på Stattutgatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet. Vår arbetsgrupp består idag av ett 70-tal engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad, med en hög servicenivå. Vi söker nu nya medarbetare till vår äldreenhet och vår psykiatrienhet som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vad gör vi?
Våra arbetsuppgifter består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation. Vi på Stattutgatan ger hyresgästerna möjlighet att delta i olika aktiviteter både på enheterna och gemensamt i vår träffpunkt där aktiveringspersonal arbetar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller skötare. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av omvårdnadsarbete eller erfarenhet av psykiatri. Du har god samarbetsförmåga och en god empatisk förmåga. Som person är du stabil, strukturerad och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt hitta lösningar på problem.
Du ska självklart ha ett stort intresse av att arbeta med människor.
Vi ser gärna att du är delaktig kring arbetsplatsens utvecklingsarbete.

Vad erbjuder vi?
Som tillsvidareanställd hos Jönköpings kommun får du bland annat:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
Vi på Stattutgatan erbjuder:
- Arbete i en arbetsgrupp som alltid har god stämning och som präglas av gemenskap.
-Ett flexibelt arbete där en dag aldrig är den andra lik.
-Möjlighet till att påverka!

Övrigt
I denna rekrytering tillsätts en tillsvidaretjänst och ett vikariat till äldreenheten och en tillsvidaretjänst och ett vikariat till psykiatrienheten. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av Arbetet är förlagt till dag och kväll, vardag och helg.
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.


Upplysning
Monica Gustafsson enhetschef 036 10 20 75
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.