search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Bleckblåslärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKulturskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-01-07
Sista ansökningsdag2019-10-28
Referensnr19-60-2599
Publicerad2019-10-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kulturskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-01-07
Sista ansökningsdag
2019-10-28
Referensnr
19-60-2599
Publicerad
2019-10-09

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande? Välkommen till oss på Kulturskolan.


Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings Kulturskola har ca 3 000 ämneselever i musik, dans, drama/teater, bild och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt i egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute på kommunens grundskolor. Tillsamms är vi ca 55 lärare och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet, bedriver projekt och grundkurs åk 2 i kommunens grundskolor, lovverksamhet, ansvarar för att lägga ut teaterföreställningar, konserter och dansföreställningar på kommunens grund och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera Skapande skola projekt.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Undervisa enskilt och i grupp i bleckblåsinstrument. Leda orkester, tillsammans med kollegor delta i projekt på grundskolan samt undervisa i något biämne gärna piano. 

Din kompetens
Du är musikhögskoleutbildad eller har likvärdig kompetens. 
Du behöver ha en förmåga att entusiasmera och inspirera, vara initiativrik och ha ett utåtriktat arbetssätt. Vi söker dej som vill utveckla barnets förmågor och tilltro till sig själv. Alla elever ska kunna delta efter sin förmåga.

Lärglädje börjar med dig. Kulfaktorn är viktig på Kulturskolan. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Lisbeth Hultberg 070-6385604
Bitr rektor Frida Svensson 070-320 13 50
Thorulfur Stefansson tel 076-303 78 96. 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.