search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärarassistent

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorrängens Skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-11-01
Sista ansökningsdag2019-10-24
Referensnr19-60-2614
Publicerad2019-10-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norrängens Skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-11-01
Sista ansökningsdag
2019-10-24
Referensnr
19-60-2614
Publicerad
2019-10-10

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
I din roll som lärarassistent kommer du att arbeta tillsammans med lärare i ett arbetslag.

Du kommer att arbeta med att understödja ansvarig lärare, vilket innebär ett varierat och flexibelt arbete.
Du är även med och stöttar elever i deras lärande

Välkommen till oss
Norrängsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever och ca 45 anställda. Skolan är belägen i norra delarna av Huskvarna och ligger vackert belägen med panoramautsikt över Vättern.
Här bjuds fantastiska miljöer med skog, sjö och berg i omedelbar närhet till skolan.
Anställda, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten.
Norrängsskolan är en övningsskola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från, samt samarbetar med Jönköpings Universitet.

Din kompetens
För tjänsten krävs att du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med barn och elever.

Du har lätt för att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du är flexibel, driven och trivs med att arbetsuppgifterna kan variera stort.
Det är meriterande om du tidigare arbetat med undervisning.
Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar
Rektor
Pär Henriksson
036-10 24 29

Lärarförbundet
Rebecka Stonesjö
036-10 23 76

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.