search
Sök
menu
Meny

Sommarjobba i Gränna och på Visingsö

Illustration för sommarjobb inom vård och omsorg. Övre halvan består av vit bakgrund med en hand som bockar i en ruta. Tre rutor med valen stort hjärta, mental styrka och lagspelare. Undre halvan består av blåmönstrad bakgrund.

Har du stort hjärta, mental styrka och är en lagspelare. Då har du vad som krävs för att arbeta inom vård och omsorg! Under sommarperioden finns det stora möjligheter att jobba i sommarstaden Gränna och på vackra Visingsö.

Du som fyllt 18 år, tycker om att arbeta med människor och uppskattar möten, tveka inte att söka sommarjobb! Hos oss får du varierande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter.

Till sommaren 2018 söker vi personal till hemtjänst och äldreboende i Gränna och på Visingsö samt personliga assistenter till Gränna. Du som kan jobba en längre period erbjuds sommarbonus och väljer du att arbeta på Visingsö är resan mellan Gränna och Visingsö betald arbetstid. Du har även stora möjligheter till fortsatt arbete. Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

De personuppgifter du skriver in i formuläret lagras och behandlas endast för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna raderas därefter.

Vilket/vilka arbetsområden är du intresserad av? *
Multiple selectionI vilket/vilka geografiska områden kan du tänka dig att arbeta? *
Multiple selectionKontakt

Rekryteringsenheten
Socialtjänsten
036-10 75 75