Sommar- och extrajobba på badanläggningar

Fyra barn vid bassängkant.

Här kan du som gillar träning, friskvård och människor läsa om hur du kan intresseanmäla dig för att bli badpersonal på någon av kommunens badanläggningar.

Vill du bli vår nya kollega? Inför sommarsäsongen 2023 behöver vi blir fler och söker därför dig som är intresserad av friskvård och gillar att jobba tillsammans med andra. Vi söker även kollegor för tillsvidaretjänster men också kortare timanställning när extra behov uppkommer. För att jobba som badpersonal ska du ha fyllt 18 år och kunna visa godkända sim- och livräddningstester.

Låter det intressant? Gör då en intresseanmälan via formuläret så kontaktar vid dig! 

Intresseanmälan för sommarjobb eller extrajobb på kommunens badanläggningarDe personuppgifter du skriver in i formuläret lagras och behandlas för att vi ska kunna kontakta dig. Uppgifterna raderas därefter.

Arbetsområden på badanläggningar

Det finns fem grundläggande arbetsområden vilka kräver olika erfarenhet och utbildning. Men det viktigaste är att vår personal har de grundegenskaper och viljan som krävs för att arbeta hos oss. Möjlighet till intern utbildning kan bli aktuell.

  • Simundervisning. Du träffar barn i alla åldrar och ser dem växa i sin simkunnighet och dessutom får du pedagogisk erfarenhet.
  • Badbevakning. Vår målsättning är att våra gäster ska ha en trygg  och kul upplevelse och personalen utgör grunden för detta.
  • Receptionsservice. Gillar du mötet med människor och att hjälpa andra blir din servicekänsla avgörande. Service är ett begrepp som genomsyrar alla delar av verksamheten.
  • Instruktör/passledare. Ditt eget intresse och vilja är en tillgång! Har du tidigare erfarenheter eller utbildning som instruktör får du chans att använda dem hos oss.
  • Lokalvård. Hålla lokaler rena och fräscha är också en del av den service vi ger. Gästernas trivsel är ett av våra mest grundläggande uppdrag.

KONTAKT

Åsa Reuterdahl
Samordnare badverksamheten
Tfn 036-10 70 31