search
Sök
menu
Meny

Vill du ge service till medborgare och företag i Jönköpings kommun?

Man med headset tittar in i datorskärm.

"Det är ett roligt och utvecklande jobb där jag ställs inför utmanande frågor varje dag" säger Felix som har vikarierat på Kontaktcenter under sin studietid.

Vi söker dig som vill ha extrajobb som kommunvägledare hos oss på kontaktcenter. Vi behöver vikarier både på sommaren och vid jul men också vid andra tillfällen.

Som kommunvägledare är ditt uppdrag är att ge service och information till medborgare och företag. Du svarar på frågor och handlägger ärenden för samtliga förvaltningar inom kommunen. De flesta kontakter har du via telefon och frågorna kan handla om allt från barnomsorg till bygglov.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är mycket serviceinriktad och har fingertoppskänsla för kundservice. Du trivs i en miljö präglad av utveckling och tidvis högt tempo och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar gärna i team men kan och vill ta eget ansvar. Vi förutsätter att du gillar och är duktig på att använda olika IT-system och att söka information. Du ska ha förmåga att ta initiativ och hitta lösningar. Du kan snabbt ta in information och förmedla den vidare på ett pedagogiskt sätt.

Det här är kontaktcenter

Vi på kontaktcenter är medborgarnas och företagens ingång till service och information om kommunens verksamhet och tjänster. Vi avlastar och stödjer verksamheterna i kommunen samtidigt som vi är en del av verksamhetsutvecklingen. Vi har kontakter i första hand via telefon men också via digitala kanaler och fysiska möten. Kontaktcenter är en enhet på kommunikationsavdelningen och vi är totalt 25 medarbetare. När vi frågar medborgare och företag om vår verksamhet är deras syn att vi har mycket gott bemötande och hög servicenivå.

Så här söker du jobbet som kommunvägledare

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka ett e-postmeddelande till kontaktcenter@jonkoping.se med några rader om dig själv och varför du söker jobbet.