search
Sök
menu
Meny
Sök

Vi söker en bygglov­ingenjör eller bygglovarkitekt som vill forma framtidens Jönköping

Två personer står framme vid en whiteboard och presenterar, och två personer tittar åt deras håll i förgrunden.

Vill du vara med och påverka utformningen av framtidens Jönköping? Har du flera års erfarenhet av kommunal bygglovshandläggning? Vill du bidra till dina kollegors och verksamhetens utveckling? Då har vi jobbet för dig.

Byggandet av framtidens Jönköping är ett lagarbete med många inblandade och vår avdelning har en central roll i denna spännande utmaning. Den här tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 100%, med tillträdesdag enligt överrenskommelse.

Nu förstärker vi vårt gäng med en nyinrättad tjänst som senior bygglovsingenjör/bygglovsarkitekt – en tjänst för dig som vill använda och dela med dig av din kunskap och erfarenhet inom området, och som är intresserad av utvecklingsarbete.

Ditt nya jobb

Vi erbjuder dig ett varierande, kreativt och utvecklande jobb där du framför allt får handlägga våra större och mest komplexa ärenden så som nybyggnation av flerbostadshus, byggnader med ett stort allmänintresse eller som har stora arkitektoniska krav. Som senior bygglovarkitekt/bygglovingenjör ska du också handleda dina kollegor, delta i arbetsgrupper för detaljplan och markanvisningar samt projekt i tidigt skede.

Det här är ett jobb för dig som tycker om att ha många olika kontakter, eftersom arbetet innebär mycket kommunikation med såväl allmänhet som byggherrar.

Välkommen till oss

På bygglovavdelningen är vi ca 30 personer i varierande åldrar. Vår grupp jobbar tillsammans, vi stöttar och ställer upp för varandra.

Vi erbjuder en trygg anställning och ett flexibelt arbetssätt, där våra tekniska system möjliggör arbete på andra platser än kontoret. Du kan kombinera arbetsliv och fritid på ett bra sätt.

Vi söker dig som

  • Är examinerad arkitekt eller byggnadsingenjör med inriktning mot arkitektur eller har annan likvärdig högskoleutbildning.
  • Har mycket goda kunskaper i plan- och bygglagen och Boverkets byggregler.
  • Har minst fem års arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten, varav minst tre års erfarenhet av kommunal bygglovshandläggning.

Du kan driva dina ärenden självständigt och har en mycket god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Du är intresserad av utvecklingsarbete och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och positiva anda till dina kollegor.

Eftersom en stor del av det här arbetet innebär kontakt med andra människor krävs att du är förtroendeingivande, lyhörd, serviceinriktad och bra på att kommunicera i tal och skrift på svenska.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta

Urval och intervjuer kommer att hållas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Den första intervjun kommer att genomföras digitalt.

Vill du veta mer? Kontakta:

Verksamhetschef Kajsa Starck, kajsa.starck@jonkoping.se

Fackliga representanter

Vision: Magnus Blom, 036-10 53 27
Sveriges Ingenjörer: Carlos Trischler, 036-10 51 77

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla!

Välkommen att söka tjänsten som senior bygglovingenjör/bygglovarkitekt via länken:

Sök jobbet: Senior bygglovingenjör/bygglovarkitekt som formar framtidens Jönköping Länk till annan webbplats.