etikett

Årets goda kraft – nominera en eller flera vardagshjältar

etikett

Känner du en riktig hjälte, eldsjäl eller förebild i vardagen? Har du ett initiativ som gör skillnad i samhället och inspirerar till förändring som du vill lyfta fram? Skicka in en nominering till Årets goda kraft.

Prisets Årets goda kraft delas sedan fem år tillbaka ut av Jönköping Energi till den eller de personer som är en god kraft för ett gott samhälle. Som har starkt lokalt engagemang och tagit hållbara initiativ som gjort skillnad för andra.

Du kan skicka in nomineringsbidrag fram till nyårsafton den 31 december 2022. Vinnaren presenteras på Jönköpingsgalan 2023.

Läs mer och nominera din hjälte/dina hjältar:

Årets goda kraft – Jönköping Energi Länk till annan webbplats.

alternativ text ska alltid skrivas. Beskriv bilden vad den föreställer

Priset delas ut under festliga former på Jönköpingsgalan.