IK Vista satsar för framtiden

etikett

IK vista och en man som heter Johan. 

Johan Skogeryd IK Vista har ansvarat för projektet. Logistiken med alla barn och ungdomar som ska få plats underlättas nu betydligt med tillgång till fler aktivitetsytor.

Kaxholmen och Skärstad växer och det gör också IK Vista. För att kunna ta emot fler barn och unga i föreningen måste de använda föreningens ytor på ett effektivt sätt. Föreningen har nu skapat en ny yta som skapar möjlighet för två 5-mot-5 planer som också kan användas av friidrotten som är ett område som också växer i föreningen.

Med hjälp av investeringsbidrag från kultur- och fritidsförvaltningen, bidrag från RF Sisu Småland och Norheds stiftelse har föreningen fullfinansierat projektet.

Vistavallen har ett vackert läge och på baksidan av klubbhuset har det röjts så att en gräsyta och strand skapats. Tänk att efter en träning kunna springa ner o bada! Vilka härliga sommarminnen barnen får med sig. Det finns tankar på att utveckla anläggningen än mer....

Det finns i föreningen också ett fantastiskt ”veterangäng” sedan en tid tillbaka. En grupp på 17 härliga seniorer som träffas på onsdagar och gör ovärderliga insatser för föreningen på anläggningen. På köpet får de en gemytlig social samvaro och naturligtvis gofika.