Go Jönköping
– en plats för engagemang i olika sammanhang

etikett

alternativ text ska alltid skrivas. Beskriv bilden vad den föreställer

Från de tre scenerna blir det ett fullmatat program. Folkdans, Lindy hop, musikgruppen Dolly Style och Anders Pedersen, chef Internationell verksamhet på Röda Korset.

Den 28 augusti bjuder Jönköpings kommun in till Huskvarna Folkets Park och Go Jönköping. Här kan du träffa civilsamhällets olika föreningar, organisationer och sammanslutningar. Alla på samma ställe för att presentera sina verksamheter. Prova-på och musik och dans att lyssna och titta på för både barn och vuxna.

Mellan klockan 14.00 och 17.00 är du välkommen att träffa många av kommunens organisationer, föreningar och sammanslutningar. Det blir en festlig dag med allt som man kan engagera sig i oavsett intresse.

Från de tre scenerna blir det ett fullmatat program. Folkdans, Lindy hop, musikgruppen Dolly Style och Anders Pedersen, chef Internationell verksamhet på Röda Korset. Men framförallt har du möjlighet att träffa nästan 100 utställande föreningar, sammanslutningar och organisationer. De är på plats för att berätta om sin verksamhet och låta dig prova på.

– Vi hoppas att så många som möjligt kommer för att träffa och prata med de föreningar, organisationer och sammanslutningar som finns i Jönköpings kommun, säger Fredrika Lindström, samordnare civilsamhälle. Det blir en stor bredd och blandning av utställare. Ballongklubben Andre kommer med sin luftballong och berättar mer om sin kubb och visar ballongen. Men de är bara en av nära 100 utställare! Detta är också en möjlighet för representanter inom civilsamhället att träffas och utbyta erfarenheter. En viktig dag för många.

Några av alla prova-på

Phoenix Blue har en gaming setup där du kan prova på e-sport, spela pickleball med Korpen Jönköping och skapa musik tillsammans med ShareMusic & Performing Arts. Friskis & Svettis har med sig utrustning för prova-på träning. Träffa Missing People Jönköping, Underground Råslätt, Friluftsfrämjandet och många många fler.

Det finns också café för den fikasugne – välkommen!

Här hittar du alla utställande föreningar och organisationer

Här hittar du GO Jönköping i evenemangskalendern Länk till annan webbplats.