search
Sök
menu
Meny
Sök

Webbsända samrådsmöten för Målön/Målö ängar samt Horstorp 1:2 den 9 juni

Den 9 juni hålls digitala samrådsmöten för förslag till planprogram för Målö ängar och Målön mellan Torsvik och Taberg samt för förslag till detaljplan för Horstorp 1:2 m.fl. i Bankeryd.

Du kommer till sändningarna i vår playkanal via följande länkar:

 

 


Varför webbsända samrådsmöten?

De digitala samrådsmötena hålls på grund av rådande restriktioner under pandemin. Samtidigt ger de webbsända mötena en annan tillgänglighet då de går att ta del av i efterhand i minst två veckor. Du kan se sändningen i din dator, mobil eller surfplatta med internetuppkoppling

Ställ frågor i chatten under samrådsmötet

Du behöver inget konto för att ställa frågor i chatten under mötet, du behöver bara skriva in ett användarnamn. Du har möjlighet att ställa frågor helt anonymt. Chatten visas under själva videon i sändningen. Vi läser och modererar inlägg innan de publiceras ut. Vi kommer läsa upp frågor och besvara dem i direktsändningen och då nämner vi inte vem som ställt frågan.

Eftersom sändningen går ut med en viss fördröjning tar det lite tid innan vi ser din fråga och du får svar på den. Ställ därför gärna frågorna direkt.

Ställ frågor i förväg

Om du önskar att en eller flera frågor ska besvaras under webbsändningen men inte har möjlighet att se den, kan du i förväg ställa dina frågor via e-post till fragaplan@jonkoping.se.

Publicerad: