search
Sök
menu
Meny
Sök

Familjen i Coronatid, digital föreläsning 16/12 kl 18.30–19.15

Föräldrastödjare i Jönköpings kommun, Lotta Wendel pratar om hur familjen påverkas av Coronapandemin. Föreläsningen är via Zoom och arrangeras av studieförbundet NBV och Föräldraskapsstödet, Jönköpings kommun.

Vi befinner oss i en väldigt speciell situation och kanske känner vi oss trötta, besvikna och uppgivna över hur det har blivit? En del av oss känner sig rädda och oroliga, ja kanske rent förtvivlade, arga och irriterade. Det är inte konstigt. Men hur kan vi vända negativa, uppgivna och tunga tankar i dessa tider?

Det finns såklart flera olika sätt att göra det på men vi tänkte dela med oss av våra tankar av hur man som förälder kan tänka och göra för att hela familjen ska må bra under Coronapandemin. Håll till godo, här kommer en stund av föräldrapepp på distans!

Så här gör du för att ansluta till föreläsningen:

  • Ladda ner appen Zoom till din mobil eller surfplatta. Använder du dator laddar du ner programmet Zoom.

Klicka dig in på länken när programmet börjar: https://zoom.us/j/99556095049 Länk till annan webbplats.

  • Skriv ditt namn (du kan använda alias/och eller skriva anonym om du vill) och klicka på anslut.
  • När du är inne i mötet får du vänta i lobbyn tills arrangören släpper in dig.

Efter Lottas föreläsning finns det möjlighet att diskutera och ställa frågor. Du kan ställa dina frågor i chatten eller använda handuppräckningsfunktionen så fördelar vi därefter ordet.

Vi ber er att inte ha på mikrofon under tiden Lotta föreläser. Det är självklart valfritt om du vill slå på din kamera eller inte.

Programmet kommer att spelas in för att i efterhand publiceras i detta event. Observera att efterföljande frågestund inte kommer att spelas in!

Genom att delta i den här föreläsningen godkänner du att ditt namn syns för andra deltagare och i inspelningen.

Föreläsningen är ett samarbete mellan NBV (Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet) och Föräldraskapsstödet i Jönköpings kommun.

Vid frågor mejla:

foralderjkpg@jonkoping.se

matilda.larsson@nbv.se

Varmt välkommen!

Publicerad: