search
Sök
menu
Meny

Engelbrekt, daglig verksamhet

Engelbrekt vänder sig till dig som har intresse av teater och hantverk samt tycker om att träffa nya människor.

På Engelbrekt tar vi vara på dina intressen och behov. Det finns förutom gruppernas aktivitetsutbud, hushållssysslor som till exempel kök och städ. Du har möjligheten att påverka arbetsplatsens förbättringsarbete genom storforum och arbetsplatsträffar. Verksamheten ligger, just nu och cirka ett år framåt, i tillfälliga lokaler vid naturskön miljö på Strandängen medan befintliga lokaler på Norrängen renoveras.

Teatergruppen

Här kan du få använda din kreativitet och fantasi. Tillsammans skapar vi föreställningar som vi spelar upp för verksamheter inom Jönköpings kommun.

Hantverksgruppen

Gillar du att skapa med händerna? Här får du vara kreativ och skapa hantverk i många olika material. Vi arbetar med årstidsrelaterade teman och projekt. Vi säljer det vi skapat i olika sammanhang.

Packgruppen

I packgruppen packetererar vi om produkter från företag och försäljningsställe. Som omväxling har vi också promenader, musik och skapande aktiviteter tillsammans.

Kulturgruppen

Här kommunicerar du utifrån dina förutsättningar och intressen. Vi använder TAKK, Tecken som Alternativ Kompletterande Kommunikation och AKK, Alternativ Kompletterande Kommunikation, i våra aktiviteter. Du får möjlighet att delta i musik och göra sådant som du själv tycker är roligt eller tillsammans med andra.

Vi satsar även mycket på utevistelse och rörelse. För att koppla av har vi sinnesstimulering, högläsning och avslappning till lugn musik.

Kulturgruppen är en sammanslagning av Kommunikationsgruppen och Hälsogruppen.

Kontakt

Engelbrekt, daglig verksamhet
Tfn 036-10 34 43

Ebba Ramsays väg 160
555 94 Jönköping