search
Sök
menu
Meny

Program för träffpunkt Söder

Här hittar du träffpunkt Söders aktiviteter.

Veckoschema

Dag

Tid

Aktivitet

Måndag

Hela dagen

Spel och umgänge


Eftermiddag

Motion

Tisdag

12.00

Hemlagad lunch


13.00-15.00

Skaparverkstad

Onsdag

13.00-15.00

Allmänbildning


14.00

Motion


17.00

Enklare måltid

Torsdag

12.00

Hemlagad lunch


13.00-15.00

Skaparverkstad

Fredag

Eftermiddag

Tipspromenad eller frågesport

 

Spel och umgänge

På måndag spelar vi spel såväl inom- som utomhus. Det finns bland annat bandy. Vill du starta upp turneringar eller grupper prata med oss i personalen så hjälper vi dig. För dig som vill ta det lite lugnare sitter vi ner och pratar med varandra. Efter spel och prat blir det skönt med en eftermiddagspromenad. Längden och takten bestämmer du själv – bara att säga till. Det är alltid trevligare att motionera i grupp.

Motion

Den här dagen är motion i centrum medstart från klockan 14.00. Då går vi ofta promenader, men är även öppna för andra förslag om du vill göra något annat exempelvis simma i badhuset. Övriga tider kan du umgås och prata med de som är där, spela spel eller fika.

Hemlagad lunch och skaparverksamhet

Tisdagarna bjuder på en favorit i repris; då äter du en vällagad lunch till billig peng. Maten lagas av deltagare i matlagningsgruppen tillsammans med personal. Den här populära aktiviteten behöver du anmäla dig till. Anmäl dig genom att skriva du ditt namn på listan som hänger på anslagstavlan. Lunchen börjar kl. 12.00.

På eftermiddagen, kl. 13-15, är det skaparverksamhet. Här får alla med skaparlust vara med. Vi gör allt från decupage och gjuter till att tillverka ramar och smycken. Det vi tillverkar finns givetvis möjlighet att köpa för bara materialkostnaden, så välkomna hit alla kreativa människor.

Allmänbildning

Vi lär oss olika saker, till exempel historia och geografi.

Skaparverksamhet

Skaparverksamheten är tillbaka, välkommen! Här får alla med skaparlust vara med. Vi gör allt från decupage och gjuter till att tillverka ramar och smycken. Det vi tillverkar finns givetvis möjlighet att köpa för bara materialkostnaden, så välkomna hit alla kreativa människor.

Tipspromenad eller frågesport

Under eftermiddagen arrangeras tipspromenader och frågesport eller quiz. Du som gillar att sjunga kan passa på att öva själv eller utmana någon annan i karaoke. För dig som gärna vill ta en promenad går givetvis det också bra. Vi i personalen passar på att städa under fredagsförmiddagen.Håll utkik på anslagstavlan! Där uppdaterar vi med aktuella aktiviteter vecka för vecka. Det givetvis också bra att ringa och fråga.

Kontakt

Träffpunkt Söder
Kärrhöksgatan 30, Jönköping

Tfn 036-10 72 74