search
Sök
menu
Meny

Anhörigstödet erbjuder en anhöriggrupp kring neuropsykiatri, under hösten 2019.

Har någon som står dig nära någon typ av neuropsykiatrisk diagnos, som ADHD, ADD, Asperger syndrom, autism etc?  Eller misstanke om sådan diagnos? Då är detta en grupp för dig.

Gruppen kommer att träffas 4 gånger (kan förlängas till 6 gånger om önskemål finns) under hösten 2019, och alltid kl. 18-19,30.
Gruppen träffas följande torsdagar; 3/10, 10/10, 17/10 och 24/10. Och som sagt, vill deltagarna träffas fler gånger så förlänger vi antalet träffar.
Lokal: Seniorernas Hus, Klostergatan 69 (vid Torparondellen).

Handledaren är socionom och mycket kunnig på området.

Träffarna bygger på det egna samtalet och en kortare föreläsning som man kan använda som diskussionsunderlag. Du som kommer att delta i denna anhöriggrupp - tänk gärna ut ett, eller flera, tema eller ämne som du vill ha mera information kring till den första gången gruppen träffas. Handledaren sätter sedan samman teman för varje sammankomst utifrån deltagarnas egna frågor.

Du kommer att träffa andra som kommer att förstå dig, eftersom alla i gruppen har en liknande vardag. I detta finner många styrka och tröst, många beskriver hur skönt det är att inte behöva förklara eller försvara sig och sin situation. Det innebär alltså att du får möjlighet att diskutera vardagen med andra som förstår precis hur du har det.

Tillsammans gör ni gruppen meningsfull och givande. Vill gruppen fortsätta att träffas efter de planerade träffarna, så går det att ordna. Då i form av en så kallad "självhjälpsgrupp".

Är detta en grupp du vill veta mera om? För mera information, anmäl dig via formuläret nedan eller kontakta anhörigkonsulent ingegärd Eknor, se kontaktrutan.

Jag är intresserad av anhöriggruppen kring neuropsykiatri
Jag är intresserad av anhöriggruppen kring neuropsykiatri
Publicerad: 2019-09-11 14.32

Kontakt

Ingegärd Eknor
anhörigkonsulent
Tfn 036-10 79 52
E-post till anhörigstöd