Åsenvägen, daglig verksamhet

Här finns info om Åsenvägens dagliga verksamhet för personer med intellektuell funktionsnedsättning och personer med både funktionsnedsättning och hörselskada.

På Åsenvägen är all personal utbildad i teckenspråk. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik utifrån dina förutsättningar och behov.

Verksamheten ligger i utkanten av centrala Jönköping där den närliggande omgivningen erbjuder promenadstråk i natursköna platser som stadsparken och vattenledningsparken.

Aktiviteter

  • Natur. På Åsenvägen har vi en liten trädgård där vi under den varmare årstiden har möjlighet att odla både blommor och grönsaker.

  • Motion. Vi tycker om att röra på oss tillsammans. Det finns promenadgrupper, gymnastik på olika nivåer och pulshöjande träning till musik.

  • Skapande. Att skapa är något många tycker om. Vi använder oss av olika material och tar även naturen till hjälp.

  • Kommunikation. Vi anpassar kommunikationen utifrån dina förutsättningar i form av teckenspråk, teckenkommunikation, bildstöd m.m. Vi har även möjlighet att använda dator och surfplatta.

Vi arbetar för att alla ska känna trygghet, glädje och meningsfullhet under sin arbetsdag på Åsenvägens dagliga verksamhet.

Senast granskad/publicerad:

KONTAKT

Åsenvägen, daglig verksamhet
Åsenvägen 9 D
553 31 Jönköping

Våning 1
Tfn: 036-10 34 76
Texttfn: 036-10 34 61
bildtfn: angen@sip.omnitor.se

Våning 2
Tfn: 036-10 31 94